Poviedky

Happy Birthday, strana „B“ a príchod Troch kráľov

Je na čase otočiť tú platňu!

Jasné, môžeme sa vyhovárať, že už nás nudí a je trošku aj ošarpaná. Hmmm…možno je to aj pravda. Ale priznajme sa, v skutočnosti nič iné nám neostáva. Na šťastie. Takže otočme tú platňu!

Čaká nás strana B.

Ak sme sa dobre bavili pri piesňach strany A, tak radosť bude len gradovať. Ak náhodou ten prvý výber nevyšiel podľa očakávaní, nevadí. Je tu veľká šanca, že na strane B budú skvelé songy, skutočné srdcovky. Predsa po toľkých skúsenostiach by sme tam iné ani nedali. Aspoň dúfame. Konečne vieme, čo chceme a čo nie. Minimálne už nechceme premárniť ani minútu na zbytočnosti. Takže skladáme piesne, z ktorých sa vieme tešiť, ktoré nás posúvajú, aby sme splnili svoju životnú misiu. Sú to songy s pestrofarebnou melódiou, s múdrymi slovami a s ľahkosťou bytia. Náš rukopis je na nich viditeľný. Naše pesničky sú originálne, jedinečné, sú stelesnením nášho vyššieho JA. Odrážajú naše skúsenosti a našu zrelosť.

Radujme sa.

Dostali sme bohatstvo do vena, stranu B, a my môžeme byť skutočným tvorcom svojho osudu. A dnes ešte aj Traja králi prišli. Trošku tá cesta im trvala, ale dorazili a priniesli aj dary, veď vieme, zlato, kadidlo a myrhu…

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *